Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vazeni, nebudte naivni. Pan Mladek to dobre zna, ze za VASE (NASE) penize si koupi velke mnozstvi volicu. A ti obcane, od kterych penize pouzije, budou jeste tleska nad SPRAVNYM KROKEM vlady. Uzasne.

3 0
možnosti
JC

Nejen Mládek, ale celá sociální demokracie a nyní i KDU-ČSL rozhazuje peníze daňových poplatníků. Slyšel jsem v TV Bělobrádka jak říká, že Babiš má peníze shánět a o utrácení rozhoduje vláda. Ostatně právě včera bylo na ČTV, že ministři chtějí mld. 60 přidat a Babiš chce přidat jen 12. Tak kdo chrání naší kapsu? Socialisté nikdy. Podotýkám, že nejsem Babišův volič, ale nevylučuji, že příště budu.

6 0
možnosti
Foto

Volbou Babiše se nic nevyřeší, ten nechce snížit utrácení ani náhodou. Nabírá úředníky a z daňových poplatníků by chtěl vyždímat co nejvíce.

Je úsměvné tvrdit, že chrání naši kapsu, ten z ní chce co nejvíce odebrat.

1 2
možnosti
JR

J33a64n 12R19á52ž

21. 6. 2016 9:32

Horník nad padesát je na tom opravdu špatně. Zdravotně i šancí uspět na pracovním trhu. Jen ti zasluhují pomoc. Mladší nemají problém se nové uplatnit. Znám horníky, faral jsem také, takže vím, že mají skvělou pracovní morálku, jsou zvyklí pracovat intenzivně a každý zaměstnavatel po nich rád sáhne. Samozřejmě nedá jim takové peníze a výhody jako měli v dolech, ale to zažili statisíce lidí při změně zaměstnání.

V severomoravském kraji se vytvářejí nová pracovní místa a v současnosti není nabídka ze strany nezaměstnaných, kteří by byli ochotni pracovat. To je fakt, že sociální politika marxistů, vytvořila hodně početnou skupinu lidí, kteří prostě pracovat nepůjdou. Nevyplatí se jim to. Štědrá podpora horníkům, jen tuto skupinu zlenivělých rozmnoží. Jiný význam to nemá!

4 0
možnosti
JC

Jestli jsou zvyklí pracovat, o tom žádná, ale jestli jsou ochotni pracovat za nabízenou mzdu, to je otázka. Zatím se pořád nevyrovnali s tím, že už neplatí "já jsem horník, kdo je víc".

3 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1029x
Architekt, soukromý podnikatel, bojovník proti omezování svobody ve všech jejích podobách, 1. místopředseda ODS Praha 10.

Seznam rubrik