Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud dojde k předpokládanému scénáři - Hradní bůh otec přivine na svoji hruď vítěze voleb syna - Ano, pak je namístě otázka, zda revoluce r. 1989 již byla, nebo teprve bude ! Všechny atributy bývalé normalizace - Lži, povrchní a účelový populismus - znovu s prvky třídního boje EET, jako podněcování vášní, regulace, přikazování ... vše je zpět. Jako vždy, finální užitek je identický - Vlastní prospěch, ukájení libida, nu a jako boční produkt zbohatnutí ... Je to nepochopitelné, nicméně líbivé a hlavně až překvapivě účinné ! ... Faktem je, že ODS cestou vyhraněných kmotrů tomu přispěla i sama - na straně druhé jde o evropský trend. Vyhoď Komunistu oknem, jako bývalý se uhnízdí ve hradišti, odsuď agenty STB - Usednou do vlády i premiérského křesla ! ... :-)

1 0
možnosti

Fakt jsem vás volil dost dlouho, až do 2010. Ale abych vám to hodil letos, to teda ne. To může udělat jen někdo, u něhož poločas rozpadu paměti je kratší než 5 let. Ještě si pobudete nejméně jedno volební období na střídačce. Mezitím si opatříte i předsedu, který má alespoň trochu charisma (není podmínkou nutnou) a hlavně vlastní myšlenky. A pak, možná, bych i názor změnil.

0 2
možnosti
Foto

Obávám se, že "bomby" Babiše - označit podnikatele jako "zloděje" byly zničující. Jeho koupená media dokončily dílo všeobecnou nákazou - paralýzou zdravého rozumu. Hodně lžou, ohromně se chválí a skutečnosti tají.

Pro ODS to bude těžké - ale začíná zajímavě.

2 0
možnosti

Nakonec půjdu volit ODS, váhavě a s řadou výhrad. Ale MUSÍ mne přesvědčit, že se nikdy, ani v nejmenším, nespojí s Babišem.

3 0
možnosti
Foto

Neuvěřitelná drzost hochštaplerů z ODS. Vše co kritizují, je jejich vlastní dílo. Asi mají voliče za dementy Rv

0 4
možnosti

Na pohádkový program ODS by se zase nabalilo tolik hochštaplerů, že by z něho nezbylo vůbec nic.

0 1
možnosti

zatímco ANO je hochštaplerů prosto, že?

0 0
možnosti

J59a81n 78P36a90l37l58a84s

26. 4. 2017 22:01

Dobrý večer, nějak se nám tu množí blogeři za ODS. Nová forma oblbování?

ODS jsem volil od jejího vzniku asi do r. 2005, naposledy už se značným skřípěním zubů. Pokud mě přesvědčíte, že jste pravicová strana, splníte sliby bez navyšování dluhu a jste imunní proti infiltraci korupčních pijavic, možná vám to hodím.

2 1
možnosti
Foto

R37o15m51a97n 30K51o29z54e23l

26. 4. 2017 19:51

A je ten program tentokrát už reálný, splnitelný? I vaši představitelé hlavně v roce 2006 netajili, že program je fakt nesplnitelný a že jste to se sliby dost přehnali.

2 0
možnosti

"...Ten má dnes jedině ODS..."

Mam takove obavy, ze dny ODS jsou skonceny. Uz meli svuj den na slunci a ten si totalne prokorumpovali...

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS