Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Sobotka se zachoval přesně tak jak to trefně popsal Zeman.....skoro 4 roky s ním vládnout a opřed volbami ho podrazit..proč to nudělal dřív, proč čekali půl roku se sveřejněním nahrávek?

4 3
možnosti
NM

...ale říká a to v oprávněných příkladech a šmytec...!!

3 1
možnosti
JR

J30a65n 62R36á56ž

27. 6. 2017 10:21

Se Zemana radost nemám a byl bych rád, kdyby z Hradu zmizel zpět na Vysočinu. Ale je to podobné jako s naším starým houpacím křeslem. Je staré, rozvrzané a potah je už také nevábný. Rádi bychom ho vyvezli do ekodvora a pořídili nové. Žádné z nabídky se nám ale nelíbí, ani svými vlastnostmi nevyhovuje. A tak máme pořád to staré.

Jest ovšem pravdou, že křeslo můžeme nechat nově potáhnout a kostru opravit, což u Zemana nejde..... bohužel!

Jestli se neobjeví kandidát, který by měl podobné názory jak na vnitřní, tak na zahraniční politiku jako Zeman a nebyl hulvát, po prvé po listopadu nepůjdu k nějakým volbám. Negativní volba s volbou někoho, s jehož názory nesouhlasím, není můj šálek kávy.

PS. Můj rakouský přítel volil negativně, neb nechtěl za prezidenta zástupce Svobodných. Teď toho pod dojmem jednání a projevů van der Bellena lituje.

4 3
možnosti
KP

Zřejmě jste se pane autore vrátil, ze zahraničí, přečetl si starý mainstremový tisk a začal ohřívat již vystydlou polévku. Na druhé straně pro normálního člověka, za kterého se i já považuji, je velice obtížné pojmenovat jednání, které předvedl pan Sobotka, jednáním ošklivého káčátka.

5 17
možnosti
JK

Chápu, těším se na přímý přenos, ve kterém názorně uvidíme u čeho Sobotka prezidentovi je.

0 0
možnosti
MD

Tezko predpokladat, ze o Sobotkovi vite vse to co prezident. To se to pak mluvi u drzeni se na uzde.

4 14
možnosti
JK

Ve vašem případě s tím mám taky problém, ale jsem slušnější než prezident.

10 0
možnosti
Foto

Souhlasím a dal jsem karmu. Jen malou poznámku k tvrzení, že Sobotkova vláda utáhla šrouby naší svobodě - EET, kontrolní hlášení, zákazy a příkazy. To je sice pravda, ale ve vládě to prosadil Andrej Babiš. Ten je ovšem stále populární a vyčítá se to Sobotkovi.

15 1
možnosti
MD

Zrealizoval to Babiš ale bola to CSSD co s tym prisla do vladnej koalicie ako svojim predvolebnym slubom. Takze preto Sobotka...

4 0
možnosti
Foto

No ono mu nic jiného nezbývá. Svoje voliče a příznivce totiž loví u samotného dna ;-)

Karma:-)

12 3
možnosti
JR

J96a96n 76R11á46ž

27. 6. 2017 10:26

Je ku podivu, že ta část, co je asi podle Vás na povrchu, nemá v nabídce nikoho, kdo má na to, aby to většinové "dno" oslovil..

1 2
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1029x
Architekt, soukromý podnikatel, bojovník proti omezování svobody ve všech jejích podobách, 1. místopředseda ODS Praha 10.

Seznam rubrik