Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jásat nad tím, že některým lidem vzal stát svobodu podnikání, je takové fašistické.

2 0
možnosti

Hlásím se, jako žák Plha, mám nejasnost ! A jak vlastně norek a jiné zvíře s kožešinou vlastně pozná, že je trýzněno ? Pokud je lapeno jako první z přírody - pak asi ano, ale co ty další generace ? Narodily se a žijí v kleci ! Zřejmě je pak nikdo nebije ... Pak další podobenství se socialismem. Žilo se v kleci, pak se dvířka otevřela ... Druhý den, řada norků sedí před klecí - čeká na jídlonoše ... Jak sdělují další besedníci - Norka chránit - vepře nechránit ... Jsem zmaten ... :-)

1 0
možnosti

To jsou dneska lidi, že pane Valoviči. Oni nechápou ten rozdíl a dokonce jsou schopni porovnávat domácí mazlíčky a chlupaté miláčky se sprostými prasaty, selaty, ovcemi, dokonce s krávami a bejky, telaty a vůbec se vším, co přece musíme pěstovat na maso! Jak neetické a fujtajbl!

0 0
možnosti
Foto

"Poslanci umí udělat i radost"

Ti lidé, kterým zničili poslanci jejich živnost, ani jejich zákazníci si to určitě nemyslí.

0 0
možnosti

Vyborne pane Valovic

a hned si date svickovou, nebo bucek nebo burta ....skvely. R^.

2 0
možnosti

P57e85t94r 77T60o95m90e85k

12. 6. 2017 11:03

Tu svojí hloupost předstíráte? Nebo to myslíte vážně?

0 1
možnosti

A co jateční farmy, továrny na smrt. Zakázat, chudáci zvířata. A upřít právo by se nemělo ani rostlinám. Pěstování dřevní hmoty v monokulturách je zásadně proti ekologii a přírodě vůbec, už žádné smrkové porosty, všude jen původní prales. O tom so se pěstuje na našich polích snad není ani nutné mluvit, neuvěřitelné vandalství po celé republice, chce to jen původní louky a možná planě rostoucí obilniny.

Kde se berou tihle dobrotrusové, sami se povolávají ke křižáckému tažení proti čemukoliv, kde berou tu nehynoucí jistotu, že činí dobro ve prospěch všech i proti jejich vůli. Nejsmutnější na nich je, že se chytí zrovna načechrané vlny a jsou štěstím bez sebe, když se z ní stane tsunami, která někoho smete, nejlépe celou kulturu, společenství, odvětví, a to tím, že ho postaví mimo zákon.

V duchu teorie Overtonova okna očekávám tuhý boj za nezcizitelná práva kanibalů.

3 0
možnosti

Zakazovaci kozesin nepochopi, ze nosi kozene boty nebo pasek a zerou denne maso.

Hlavne, ze se bouri proti kozesinam. Miliony kurat nebo vepru nevadi, ti at jsou VLEVO na porazku.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS